Afbeelding
Foto:

Vakmanschap Fietz
nu ook in Oldenzaal

OLDENZAAL - Nederland is een echt fietsland; zeker in Overijssel. De gemiddelde inwoner fietst al zo'n 1.000 kilometer per jaar. Wanneer je dan een nieuwe fiets koopt of onderhoud nodig hebt, is het belangrijk om een echte vakman op te zoeken. Zo kunt u sinds juli ook terecht bij Fietz in Oldenzaal aan de Enschedestraat 93. Daarnaast opende Fietz deze maand ook een vestiging in Almelo.

Fietz is voor veel liefhebbers van de sportievere fietsen al een begrip; de vestiging in Denekamp is onder meer hofleverancier voor wielersportliefhebbers in de brede regio. Maar, zo benadrukt bedrijfsleider Mark Meijers, bij Fietz in Oldenzaal is iedereen welkom, van jong tot oud. Het assortiment begint bij de loopfietsen voor de jongsten, goede en veilige kinderfietsen, betrouwbare stadsfietsen voor woon-werkverkeer, de nieuwste elektrische fietsen en ja: ook wie iets sportievers zoekt kan hier zeker terecht.

Assortiment
In de riante winkel is een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen en accessoires te vinden. Fietz is dealer van onder meer Batavus, Gazelle en Sparta maar ook Loekie, RIH, Pointer en VanRaam en nog veel meer. Deze laatste specialiseert in onder meer fietsen met een lage instap, driewielfietsen en rolstoelfietsen. In het sportievere segment kunt u ook een selectie van Sensa, Specialized en Cube bekijken. Het doel: een breed, laagdrempelig aanbod met goede service voor iedere klant.

E-bikes voor iedereen
De elektrische fiets is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zeker niet alleen bij ouderen die mobiel willen blijven, maar ook voor woon-werkverkeer of jongeren die verder naar school moeten fietsen zijn de elektrische fietsen een uitkomst. Dankzij dalende prijzen zijn deze steeds aantrekkelijker. Naast nieuwe fietsen zijn er ook gunstig geprijsde gebruikte e-bikes op voorraad. Fietz geeft u graag een passend advies over alle mogelijkheden.

Service
Om uw fiets veilig en probleemloos op de weg te houden is onderhoud ook een belangrijk aspect. In de ruime werkplaats kunnen reparaties en onderhoud snel en correct uitgevoerd worden zodat u snel weer kunt genieten van zorgeloze kilometers. Kom langs en ervaar zelf het vakmanschap van Fietz. Zij zijn gevestigd aan de Enschedesestraat 93 in Oldenzaal. Kijk ook op: www.fietzoldenzaal.nl