Afbeelding
Foto:

Sleutelspecialist Havekes vertrouwd op nieuwe plek

HENGELO - Sleutelspecialist Havekes is al vele jaren een begrip in Hengelo. Vanaf komende maandag zijn zij te vinden aan de Emmaweg 24; het voormalige pand van Enorm Sanders. En met een nieuwe plek komen ook nieuwe mogelijkheden!

Het huidige team van Havekes bestaat uit eigenaar Roy, Louis en de jongste toevoeging, Joey. Met 31 jaar oud is Roy niet bepaald de 'oude rot' die je zou verwachten bij zo'n zaak, maar daarom niet minder professioneel. Naast de traditionele diensten van een sleutelspecialist - het bijmaken van vrijwel iedere sleutel die u kunt bedenken - doen zij tegenwoordig steeds meer. Zo kunt u hier ook terecht voor passend advies over het beveiligen van de woning met goed hang- en sluitwerk en alarmsystemen. Zij geven graag een passend advies om inbrekers buiten de deur te houden. Zo leveren zij ook kluizen die brand- en inbraakwerend zijn; een veilig gevoel voor uw kostbare bezit.

Autosleutels
Havekes is ook specialist in het bijmaken en repareren van autosleutels. Ongeveer negentig procent van alle sleutels zijn bij te maken; óók die met transponder. Veelal tegen prijzen die tientallen euro's lager zijn dan wanneer u deze bij zou laten maken door een merkdealer of garagebedrijf. Als voorbeeld geeft Roy de sleutel van een recent model Volkswagen Polo. Een sleutel bij laten maken kost bij Havekes 125 euro - bij Volkswagen zelf 240 euro. U kunt online een nieuwe sleutel bestellen, hoewel u wel bij Havekes langs zult moeten met de auto voor het programmeren.

Schoenreparatie
Joey's specialiteit is een nieuwe dienst voor Havekes: schoenreparatie. Dankzij het nieuwe pand is hier ruimte voor gekomen. Als introductie-aanbieding krijgt u met het uitknippen van de bon in deze krant 25 procent korting op de reparatie van zolen, hakken en complete onderwerken. Kom eens langs in de nieuwe winkel aan de Emmaweg 24 en maak kennis met het uitgebreide assortiment én het jonge team van Havekes. Kijk voor meer informatie ook op hun website: www.whavekes.nl