Afbeelding
Foto:

Bij Smit Tandprothetiek staat de klant centraal

HENGELO - Ze worden steeds zeldzamer, maar je komt ze soms nog tegen: zorgverleners die tijd vrij maken voor hun patiënten. Een mooi voorbeeld hiervan is de praktijk van Smit Tandprothetiek (Almelo en Hengelo). "wij luisteren goed naar onze patiënten en hun klachten en we proberen elke keer de beste oplossing te vinden. Het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit."

Sinds vorig jaar mag de praktijk van Smit Tandtechniek zich Smit Tandprothetiek noemen. Dit is te danken aan Marloes Smit, inmiddels al weer de derde generatie. "Op alle kennis die we al in huis hadden is dit een mooie aanvulling." Vader en dochter Smit behandelen de patiënten samen met drie hoog gekwalificeerde medewerkers. "Dit zie je terug in de kwaliteit van de gebitten en de reparaties. De patiënt ziet en voelt hier al gelijk het resultaat en niet pas bij thuiskomst."

Doorverwijzing
Klanten kunnen zich rechtstreeks melden bij Smit Tandprothetiek of ze worden doorverwezen door hun tandarts. Smit Tandprothetiek declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zodat u niets hoeft voor te schieten.

Vaak problemen
Het valt Smit wel op dat mensen vaak (te) lang doorlopen met een beschadigt of slecht passend gebit. "Elk jaar een controle op beschadigingen en pasvorm is geen overbodige luxe en voorkomt veel problemen in de toekomst." Deze controle wordt, na afspraak, gratis uitgevoerd. Er wordt ook vaak vergeten dat een gebit na 5 á 6 jaar vervangen kan worden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Kijk op www.smittandprothetiek.nl of bel 0546-81 80 59.