Winactie Night Fever: Best of the Bee Gees

HENGELO - Op vrijdag 15 december staat de Schouwburg Hengelo vanaf 20.30 uur volledig in het teken van de Bee Gees. De tribute band Night Fever geeft dan een spetterende show; volgens liefhebbers de beste tribute show van heel Europa. En u kunt er gratis bij zijn!

De Bee Gees zijn onlosmakelijk verbonden met de discoklassiekers. Zo is het onmogelijk om stil te blijven zitten bij nummers als Stayin' Alive, uitgebracht op 13 december 1977. Dit nummer viert dus bij het optreden van Night Fever in Hengelo zijn veertigste verjaardag! Natuurlijk passeren ook alle andere topnummers de revue, waaronder 'More than a woman', 'Night Fever' en de klassiekers waar ze beroemd mee werden in hun vroege jaren: 'Spicks and specks,' 'Words' en 'To love somebody'.

Succesvolle tours
Night Fever hield vorig jaar al een zeer succesvolle tour door Europa en ook in 2017/2018 staan diverse optredens gepland in Nederland. Zij staan garant voor een bijzondere avond uit die u niet snel zult vergeten.

Winactie
Wilt u er bij zijn? Wij mogen vier sets van twee kaarten weggeven aan onze lezers. Wilt u kans maken? Beantwoord dan de volgende vraag: wat zijn de voornamen van de broers Gibb waar de band zijn naam aan dankt? Mail het antwoord vóór 12 november onder vermelding van 'Bee Gees winactie' naar traffic@dwfmediamakers.nl. De winnaars krijgen dan op 14 november bericht.

Kaarten kopen
Wilt u graag kaarten kopen om zeker te zijn van deze geweldige tribute show? Deze zijn te bestellen voor 34 euro via www.bestofthebeegees.nl