Afbeelding
Foto:

Ik ben Linda Hagebeek en geef vanaf 5 oktober a.s. Dans je fit! Zumba Gold 40+ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docente bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer.

Van jongs af aan was ik al dansjes aan het bedenken. De woonkamer was mijn toneel en mijn familieleden waren mijn publiek. Ik ging dan ook op Jazz-Dance en Teakwon-do en later: Buikdansen, Body Combat, Body Pump en Mental Balance. Lekker bewegen op muziek en het liefst zo vaak mogelijk. Optreden met een buikdansgroepje, Teakwon-do demonstratie of een Body Combat demonstratie, niets was me te gek en ik vond het heerlijk.

Vacature
In 2008 was er een vacature bij de sportschool in Hengelo waar ik toentertijd regelmatig sportte en daar was mijn kans, want ik wilde eigenlijk al heel lang zélf lesgeven. En zo heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik doe dit met heel veel plezier en hoop dit nog heel lang te mogen doen. Bewegen is gezond en leuk en voor iedereen. Ik wil graag mensen in beweging zetten, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Perfectie
Perfectie bestaat niet. Het is veel belangrijker dat je jezelf bent en je hart volgt. Bewegen zorgt ervoor dat je conditie beter wordt, vet verbrandt en spieren kweekt maar ook dat je mentaal sterker wordt. Je komt in contact met gelijkgestemden en hebt plezier. Wat is er nu mooier dan dat?

Linda Hagebeek

www.volksuniversiteit-hengelo.nl