Afbeelding
Foto:

Wintercheck bij
podotherapeut Hengelo

HENGELO - Wintercheck, laat uw voeten checken door onze podotherapeut. Kunt u gezond en veilig de winter door. Podotherapie Wouda, dé podotherapeut van Hengelo!

Sinds eind 2014 is Podotherapie Wouda gevestigd aan de zorgboulevard in het ZGT. Dé locatie voor podotherapie in Hengelo. Podotherapie Wouda is een partner van Wouda Orthopedie. U staat bij ons centraal. De zorg die wij bieden aan u, en al onze andere patiënten, is van hoge kwaliteit. Hiervoor maken wij gebruik van een goed opgeleide podotherapeut met ruime ervaring. Wij maken geen onderscheid in patiënten, u verdient de beste zorg. Wanneer u bij ons komt met een klacht aan uw voeten of een voet gerelateerde klacht, nemen wij de tijd om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Een hulpmiddel of behandeling is altijd uniek voor uw aandoening of klacht.

Voetproblemen
Onze podotherapeut, Jan Hendriksen, kan veel klachten behandelen. Te denken valt aan standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels. Voetklachten als gevolg van overbelasting. Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetstand en/of looppatroon. Sportblessures, ingegroeide teennagels, terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming. Maar ook specifieke stand- en houdingsklachten bij kinderen en ouderen, voetproblemen bij Diabetes Mellitus (suikerziekte) of voetproblemen bij Reumatoïde Artritis (vorm van reuma).

Preventie
Via verschillende preventieve, correctieve en/of protectieve therapieën verhelpen we de oorzaak van de klacht en daarbij de functie van de voet te behouden en te verbeteren. Alle door ons vervaardigde hulpmiddelen worden op maat gemaakt.
Wilt u een afspraak maken? Bel: 074-2425313.