MantelZorgCafé maandag 6 november

OLDENZAAL - Komende maandag 6 november wordt in Oldenzaal weer het Mantelzorgcafé gehouden in Hotel ter Stege.

In het MantelZorgCafé staan ontspanning en elkaar ontmoeten centraal, met of zonder zorgontvanger. Er zijn gastvrouwen en gastheren aanwezig om u daar waar nodig is bij te staan. Een mantelzorgconsulent is aanwezig voor informatie en advies over alles wat met mantelzorg te maken heeft. U bent van harte welkom op maandag 6 november a.s. bij hotel Ter Stege van 13.30 uur tot 15.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Impuls, tel. 0541 571414 en vragen naar Sengul Bulut. Vrijwilligers zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden bij mantelzorgconsulent Mariët Arts of Sengul Bulut tel. 0541-57 14 14 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl.

The Fureys in Hengelo

HENGELO - Op donderdag 9 november komen de legendarische Fureys uit Ierland naar Schouwburg Hengelo, The Fureys staan garant voor een heerlijke muziek avond.

Al bijna veertig jaar toert folkgroep The Fureys over de wereld. Van Carnegie Hall in New York en de Royal Albert Hall in Londen tot in het kleinste dorpszaaltje van Australië en thuisland Ierland. Eén van de oudste en populairste Ierse folkgroepen bezorgt liefhebbers van deze muziek de avond van hun leven. Ook dit jaar spelen en zingen ze weer in meer dan honderd concerten de sterren van de hemel. Nederland kan op achttien plaatsen van 2 t/m 19 november genieten van hun goudeerlijke muziek. Aanvang is om 20.30 uur in Schouwburg Hengelo. Kijk ook op: www.schouwburghengelo.nl of op www.thefureys.nl