Mediatheek ook haal- en brenglocatie voor bieb-boeken

HENGELO - Wie een boek leent bij de bibliotheek van Hengelo kan deze vanaf nu ook weer inleveren bij het Twickel College.

Beide organisaties werken al nauw samen en bieden daarom dit mooie stukje service aan. Ook is het mogelijk om gereserveerde boeken op te halen bij het Twickel College. Dit is extra handig voor bewoners van de wijk Woolder Es in Hengelo; zij hebben daarmee de boeken van de bibliotheek binnen handbereik en hoeven niet ver te reizen.

Ophalen
Als tijdens het online reserveren van boeken of andere materialen de ophaallocatie Twickel Coll wordt gekozen, zorgt de bibliotheek ervoor dat de boeken naar het Twickel College gebracht worden, waar ze in de mediatheek opgehaald kunnen worden. Het transport tussen de bibliotheek en het Twickelcollege vindt twee keer per week plaats, op woensdagochtend en vrijdagochtend. Na het middaguur kunnen de gereserveerde boeken opgehaald worden. Dit moet voor de meeste mensen een praktische invulling zijn.

Overige diensten
De overige diensten van de bibliotheek, zoals het aanvragen en verlengen van lidmaatschappen, kunnen niet in de mediatheek afgehandeld worden. Daarvoor kan men terecht bij de bibliotheekvestigingen Hengelo Stad of Hasseler Es. Ophalen en inleveren is mogelijk tijdens de openingstijden van de mediatheek, maandag t/m vrijdag van 08:30 – 14:30 uur. Tijdens de schoolvakanties is de mediatheek gesloten. Kom eens langs en maak kennis met alle mogelijkheden en diensten van deze mooie voorziening.