Afbeelding
Foto:

Subaru Impreza staat nu
in showroom van Zuithof

De nieuwe Subaru Impreza staat nu in de showroom bij dealer Zuithof aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. De vanafprijs van de vijfdeurs hatchback (1.6i Pure-uitvoering) bedraagt € 27.595,-.

Welke versie ook wordt gekozen; symmetrische vierwielaandrijving, Lineartronic automaat en Subaru's EyeSight-hulpsysteem zijn standaard. De nieuwe Subaru Impreza maakt deel uit van een belangrijk productoffensief van het Japanse merk. Recent is de Forester vernieuwd en vanaf half november staat ook de nieuwe Subaru XV in de showroom van Zuithof.

De Impreza en XV zijn gebouwd op Subaru's nieuwe Global Platform, dat steviger en veiliger is. Dankzij het platform biedt de Impreza meer rijplezier, binnenruimte en een hoge mate van passieve en actieve veiligheid. EyeSight werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder en grijpt in bij gevaar. Active Torque Vectoring, licht- en regensensor en een Winter Pack met onder meer verwarmde buitenspiegels en een ruitenwisserontdooisysteem zijn eveneens standaard.

Alle voorzieningen gecombineerd met een oerdegelijke veiligheidskooi, solide Japans staal, een uitgekiend botsenergie-absorptiesysteem, een boxermotor die bij een frontale botsing onder de auto glijdt en andere unieke Subaru-veiligheidsitems maken de Impreza veilig. Iets dat in Japan is bevestigd door de zeer hoge score die de Impreza heeft gehaald in de onafhankelijke JNCAP botstests. De Pure, de instapversie van de reeks, beschikt over Apple Car Play, DAB+-radio, volautomatische airconditioning en een bluetooth carkit met stuurwielbediening. De Impreza-reeks begint met de 1.6i Pure van € 27.595,-, de 1.6i Comfort kost € 31.995,- en de Premium-uitvoering vraagt een investering van € 34.595,-.

Autobedrijf Zuithof nodigt u alvast uit voor de jaarlijkse Wintercontroledag. Deze wordt gehouden op zaterdag 11 november aanstaande.