Afbeelding
Foto:

Twente Flex kiest voor Bennie Wilmink Autobedrijven

HENGELO - Twente Flex in Hengelo heeft afgelopen week vijf nieuwe Citroën Berlingo's in ontvangst genomen. Het bedrijf koos voor autobedrijf Bennie Wilmink als betrouwbare mobiliteitspartner.

Twente Flex is in Hengelo en Arnhem gevestigd. Zij specialiseren in diverse dienstverlening op het gebied van techniek, bouw en infra. Zo is Twente Flex actief in de woning- en utiliteitsbouw maar ook bij grotere projecten zoals het realiseren van scholen en ziekenhuizen. Zij leveren dan flexibel en vakkundig personeel dat inzetbaar is bij uiteenlopende projecten.

Goede partner
Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn ook de twee belangrijke afwegingen bij aanschaf van auto's voor een bedrijfswagenpark. De keuze voor Bennie Wilmink met vestigingen in Almelo, Enschede en Azelo is dan ook een logische; zij leveren het volledige gamma bedrijfswagens van zowel Citroën als Mitsubishi. Dankzij jarenlange ervaring met het bedienen van bedrijven mag Twente Flex net als andere klanten rekenen op een onbezorgde aankoop en service wanneer noodzakelijk.

Berlingo
Er werd gekozen voor vijf Citroën Berglingo's in Club uitvoering. Marcel Stoeten nam de sleutels in ontvangst uit handen van accountmanager Daan Meijer. Deze wagens zijn uitgerust met airconditioning, cruise control en bluetooth integratie voor een verbonden en aangename mobiele werkplek. De stralend witte auto's werden voorzien van passende belettering in Twente Flex' huisstijl. Bij aanschaf werd gekozen voor 0% financial lease.

Goed advies
Bennie Wilmink geeft ook u graag een passend advies voor uw bedrijfswagen óf personenauto. Kom langs bij één van de vestigingen of kijk op: www.benniewilmink.nl