Afbeelding
Foto:

Broekhuis Enschede bouwt nieuwe showroom

ENSCHEDE - Er is nu nog even wat inbeeldingsvermogen voor nodig, maar uiteindelijk wordt het een hypermoderne, aantrekkelijke showroom. Peugeot-dealer Broekhuis aan de Haaksbergerstraat 159 zit momenteel midden in de verbouwing.

De showroom krijgt straks Peugeot's moderne Blue Box uitstraling; eigentijds en minimalistisch volgens de nieuwste huisstijl van het geliefde Franse merk. Wie de showroom binnenstapt treft straks een geheel vernieuwde receptie en wachtruimte midden in de showroom. Speciaal voor de zakelijk rijder komt er ook een nieuwe business lounge. Hier kunnen zij dan doorwerken en wachten tot hun auto klaar is. In de moderne werkplaats kunnen zij rekenen op snelle en uitstekende service.

Uitbreiding
Ook buiten de showroom wordt druk gewerkt. Zo wordt het buitenterrein verhard om zo ruimte te bieden aan ruim tachtig occasions. U hebt dus straks een ruime keuze in jonggebruikte auto's op dit occasionplein. Tevens wordt een nieuwe hal gerealiseerd voor het opslaan van zomer- en winterbanden; iets waar veel concrete vraag naar is bij de klanten.

Opening
De officiƫle opening van de nieuwe showroom is nog niet gepland, de verbouwing is immers nog in volle gang op dit moment. De verwachting is dat de meeste werkzaamheden eind dit jaar klaar zijn met in het eerste kwartaal van 2018 de officiƫle opening. Natuurlijk bent u ook tot dan van harte welkom bij Peugeot-dealer Broekhuis in Enschede. Kijk ook eens op: www.broekhuis.nl