Afbeelding
Foto:

Badkamerkoning nu ook voor overkappingen

ENSCHEDE - Bij de Badkamerkoning in Enschede kunt u niet meer alleen voor badkamers terecht, maar ook voor verschillende soorten overkappingen. Wilt u dus nog kunnen genieten van het najaar, kom dan snel langs de Badkamerkoning voor het diverse aanbod aan overkappingen.

Het bouwen van een overkapping rond deze tijd van het jaar brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn er bij de Badkamerkoning drie verschillende acties in de maand oktober wat te maken heeft met overkappingen. Nou is dat natuurlijk niet het énige voordeel om nu te kopen: ook in het najaar en komend voorjaar kun je zo uitstekend buiten genieten. En je bent natuurlijk een stuk goedkoper uit.

Acties
Er zijn deze maand een drietal acties. Als eerste ontvangt u een gratis Quarts heater of 50 procent korting op een LED-set bij aankoop van een overkapping zonder glasschuifwand. De tweede actie: 25 procent korting op de Fiano glasschuifwanden, in combinatie met aanschaf van een overkapping. Als laatste krijgt u 10 procent korting wanneer u alleen een glasschuifwand aanschaft. Let op: deze actie is alleen geldig in de gehele maand oktober.

Soorten Overkappingen
De overkappingen komen in allerlei soorten, maten en kleuren. Momenteel zijn er vijf verschillende soorten terrasoverkappingen waaruit u kunt kiezen. Ook zijn er veel verschillende mogelijkheden om de overkapping naar wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld de overkappingen uitbreiden met glaswanden, verschillende soorten daken en verlichting. Eigenlijk is alles mogelijk met de overkappingen bij de Badkamerkoning.

Verbouwing
De Badkamerkoning is momenteel ook bezig met het verbouwen van de showroom, dit betekent ook dat veel producten die in de showroom staan weg gaan met korting. Neem dus snel een kijkje in de winkel en laat je verassen door het grote assortiment tegen bijzonder mooie meeneemprijzen. De Badkamerkoning is gevestigd aan de Slijpsteen 8 te Enschede. Voor meer informatie kun u kijken op de website: www.badkamerkoning.nl of u kunt bellen naar 06-43436294