Afbeelding
Foto:

40 jaar trouwe dienst
bij Bennie Wilmink

AZELO – Een veertigjarig dienstverband; hoe vaak hoor je dat nog in deze tijden? Martin Pol vierde op vrijdag 13 oktober dat hij veertig jaar in dienst is bij autobedrijf Bennie Wilmink. Met een lekkere taart, oorkonde én goed gevulde envelop werd natuurlijk passend stilgestaan bij dit bijzondere moment.

Autobedrijf Bennie Wilmink heeft een rijke geschiedenis; opgericht in 1972 door naamgever en eigenaar Bennie Wilmink, toen nog als werkplaats in Azelo. Dit groeide al snel uit naar een echte autodealer; in 1975 werd de showroom geopend. In 1977 kwam de toen 19-jarige Martin Pol bij het bedrijf. Aanvankelijk begon hij als monteur, waar hij ook nog doorgroeide naar voorwerker. Al snel bleek dat Martin Pol echter ook een bijzonder talent had voor de verkoop. De combinatie van Bennie Wilmink's neus voor modellen die goed in de markt liggen en Martin Pol's verkooptalent leverde hen een succesvol bedrijf op; ook in de voor de branche magere jaren tijdens de oliecrisis wist het bedrijf door te groeien.

Naar Hengelo
Hoewel Pol nu nog steeds in Azelo werkt, maakte hij in 1986 wel de overstap naar de toenmalige Hengelose vestiging aan de Breemarsweg. Toen deze vestiging sloot in 1996 om naar Enschede te gaan, keerde Pol terug op zijn vertrouwde plek bij de Azeloze vestiging. De nu 59-jarige Martin Pol blijft nog graag aan de komende jaren. En gelukkig maar, want menig klant komt speciaal naar Azelo om weer bij Martin een auto te kopen. Bennie Wilmink roemt hierbij ook Pol's bijzondere geheugen: hij weet nog welke auto een klant twintig jaar geleden kocht. Iedere klant mag rekenen op een klantgerichte en professionele benadering ontstaan uit veertig jaar ervaring en passie. Dat hij door de jaren heen veel vaste klanten opgebouwd heeft bleek afgelopen week wel uit het grote aantal felicitaties dat Martin Pol ontving. Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag kennis maken met de service van Martin Pol en de vele andere teamleden die zich dagelijks inzetten voor uw mobiliteit. Kom langs bij de vestiging aan de Secr. Engelbertinkstraat 10 in Azelo, de Twentelaan 21 in Almelo of de Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl