Lage Dames Hoge Heren

HENGELO - Vocalgroup "Lage Dames Hoge Heren" uit Hengelo geeft op 18 november weer een mooi concert. Onder de titel 'Time Flies' treden zij op in de Schouwburg Hengelo.

Het wordt een muzikale avond met veel afwisseling. Zij worden ondersteund door Jan Wessels op trompet en Ruud Ouwehand op bas, niet de minste namen in de jazz wereld. Samen met Mathilde van de Veen op piano begeleiden zij het koor. Ook danstalent, Tom Nieuwenweg, zorgt voor de nodige variatie. Hij danst o.a. op muziek van Michael Jackson en Bruno Mars. Het koor staat onder leiding van Martijn Bakker. Het zal een avond worden waarbij de "tijd vliegt". Lage Dames Hoge Heren op 18 november, Schouwburg Hengelo. Kaarten kosten 14,50 euro, aanvang is om 20.30 uur. Kijk ook op: www.lagedameshogeheren.nl

Boeken- en platenbeurs NIVON

HENGELO - Op zaterdag 28 oktober houdt de NIVON afdeling Hengelo, voor de 35ste maal, zijn jaarlijkse boeken- en platenbeurs van 13:00 tot 16:00 uur in het NIVON Centrum, Lodewijkstraat 1 in Hengelo.

Zoekt u de roman of informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur en romans van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie en een rijke selectie van kinderboeken. En is er een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken.