Afbeelding
Foto:

Karten voor een goed doel

OLDENZAAL - Donderdag 19 oktober wordt op de kartbaan in Oldenzaal een bijzondere kartavond gehouden voor een goed doel.

Drie ondernemers uit Twente; Mark Niemeijer (J&J techniek), Maurice Kruse (Twinsense) en Ton Klaassens (SWB) organiseren dan samen 'Karting Against Cancer', oftewel, karten tegen kanker. Vorig jaar leverde deze avond 4.700 euro op voor het goede doel. Karting Against Cancer is een raceavond waarmee je je met een (bedrijfs)team kunt meedoen aan een 1-uurs race. Voorafgaand zal er een training en kwalificatie van ongeveer 45 minuten plaatshebben. Tijdens de race zijn teamwork, communicatie en strategie belangrijke tools. Een team bestaat uit minimaal 4 personen.

Against Cancer
Het doel van het Karting Against Cancer-event is naast een hele leuke raceavond met karts, ook geld inzamelen voor stichting Against Cancer. Geld waarmee de stichting gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, helpt. Against Cancer organiseert evenementen waarmee de kinderen en hun gezinsleden een onvergetelijke dag wordt bezorgd, zoals de jaarlijkse Circuitdag op TT-circuit te Assen. Buiten een hele gezellig avond waarin teambuilding en netwerken centraal staan, kunnen er natuurlijk ook mooie prijzen gewonnen worden. Bedrijven kunnen hun bedrijfsnaam tegen een vergoeding ook verbinden aan de bekers, uiteraard komen al deze opbrengsten ook ten goede aan de stichting! Ook staat er dit jaar op het binnenterrein van de kartbaan een Race Simulator van SIM Twente. Daarin kunnen bezoekers van de avond tegen een vrije gift, een rit in de racesimulator maken en hier hebben we ook weer een competitie gehangen.