Stadstheater de Bond

OLDENZAAL - Er zijn weer diverse theatervoorstellingen in Stadtheater de Bond de komende weken. Voor meer informatie over de voorstellingen en de prijzen kunt u kijken op www.stadstheaterdebond.nl.

Op dinsdag 17 oktober zijn Veldhuis & Kemper aanwezig met de voorstelling "Geloof ons nou maar". De voorstelling begint om 20:15 uur. Veldhuis & Kemper namen een sabbatical, doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. En wat blijkt? In het uur van de waarheid zit er maar één ding op: Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Zodat jij eindelijk weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en wie je niet moet geloven. Waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven écht de moeite waard maken.

Nieuwe maan
Op donderdag 18 oktober is de voorstelling Nieuwe maan te zien van Stephanie Struik. In Nieuwe Maan staat de roadtrip die Stephanie (voorheen bekend als Stevie Ann) met Daniël Lohues maakte centraal. Niets stond vast tijdens deze reis, Stephanie moest alleen op een bepaalde datum in Minnesota zijn voor een optreden. Dus was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam. Nieuwe Maan gaat over met een schone lei beginnen en welke verrassingen daar uit kunnen komen. De voorstelling begint om 20:15 uur.

Gut!
Op vrijdag 20 oktober om 20:15 uur is Sanne Wallis de Vries in stadstheater de Bond met haar voostelling Gut! Na haar debuut, 20 jaar geleden, komt Sanne nu met GUT!. Een voorstelling waarin ze zich met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe. Gelukkig is ze op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel, maar des te meer voor tips. Wat voorbij komt: een tamme affaire, het fenomeen trapliften, het mysterie man en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Ze heeft er #zinin! Bent u erbij? Gut

Semper Crescendo
Op zaterdag 21 oktober is er een jubileumconcert van Semper Crescendo met de naam Stickalicious. De jubilerende muziekvereniging Semper Crescendo uit Oldenzaal komt in 2017 met een eigen slagwerkshow genaamd Stickalious. Deze show wordt de opvolger van de eerdere concerten Paradiddlelicious en Timpalicious. De drumband laat u proeven van gevarieerde slagwerkstukken en neemt u mee naar verschillende culturen. Kortom: een veelzijdig en sprankelend programma vol muzikale hoogtepunten.