Zit- en tafelplaatsen gewild tijdens SchlagerSymphonica

ENSCHEDE - Vrijdag 15 december komt de grote muziekshow SchlagerSymphonica naar Vliegveld Twenthe. Het Schlager meezingfeest met een groot Symfonisch orkest en grote Duitse Schlagersterren als VoXXclub, Otto Lagerfett, Massada en Wind.

Bij een gemütliche Duitse ambiance horen staan- , zit- en tafelplaatsen. De ticketverkoop is gestart. De verhouding verkochte staan- en zitplaatsen is momenteel 25% -75%. Het wordt een evenement voor jong en oud. Het ideale vrienden-, familie of bedrijfsuitje voor de feestdagen.

Allin tickets
Alle tickets zijn inclusief bier, fris en/of wijn. Er is een beperkt aantal zitplaatsen; Wil je zeker zijn van een zitplaats, boek tijdig. Staan- of zitplaatsen kosten beide €45,- inclusief bier, fris en/of wijn. Bestel samen een tafelplaats en je bent voor 10 vrienden en/of vriendinnen gegarandeerd van een eigen tafel. Alle tafels worden bediend. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. De eerste tafels zijn al reeds verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via www.schlagersymphonica.nl of bij Primera bij u in de buurt. Schlager Symphonica is op 15 december 2017?bij Vliegveld Twenthe / Hangar 11 in Enschede. ?Prijs: StaanPlaats €45,- incl. bier, fris & wijn exclusief servicekosten?. ZitPlaats €45,- incl. bier, fris & wijn excl. servicekosten. TafelPlaats €69,- incl. bier, fris & wijn en bediening excl. servicekosten. Tickets & Info : www.schlagersymphonica.nl

FC Twente de sterkste in 'Derby van het Oosten'

ENSCHEDE - Afgelopen vrijdag heeft FC Twente de wedstrijd tegen Heracles Almelo winnend afgesloten. Onder een geweldige sfeer werd er met 2-1 gewonnen. De winnende goal kwam op naam van Danny Holla die met een mooie vrije trap Bram Castro verschalkte.

FC Twente begon de wedstrijd goed en dat leidde in de tweede minuut al tot een voorsprong. Fredrik Jensen gleed de rebound binnen na een schot van Haris Vuckic. Daarna volgden er nog een aantal kansen, maar bleef het bij 1-0. Vlak na de rust deed Heracles Almelo wat terug door een rake kopbal van Paul Gladon. Het laatste woord was aan Danny Holla die met zijn winnende vrije trap voor grote euforie in De Grolsch Veste zorgde.

Na het aankomende interlandweekend treedt FC Twente op zondag 15 oktober om 14.30 uur weer aan in de Eredivisie tegen Willem II. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 21 oktober om 20.45 uur tegen Roda JC. Kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl.