Afbeelding
Foto:

Hengeloërs hangen gemeentevlag uit

HENGELO - De gemeentevlag van Hengelo blijkt een verkoophit. Begin dit jaar is Bureau Hengelo gestart met de verkoop van de gevelvlaggen, nu komt hier mogelijk ook een vlaggenmastversie bij.

Om een stukje lokale trots aan te wakkeren begon Bureau Hengelo met het verkopen van de vlaggen. Deze werden ook bij diverse edvenementen uitgehangen ter promotie. Dit zorgde ervoor dat de vlaggen bijna niet aan te slepen waren. Er was echter ook veel vraag naar een versie geschikt is voor vlaggenmasten. Bij voldoende concrete interesse worden deze binnenkort gemaakt. De vlag heeft een afmeting van 150 x 225 cm (h x b) en is geschikt voor een vlaggenmast van 6 tot 7 meter hoogte. De vlag gaat 22,50 kosten.

Neem contact op
GeĂ¯nteresseerden kunnen een mail sturen naar info@bureauhengelo.nl of even binnenlopen bij Bureau Hengelo aan de Beursstraat 32. Vanaf 50 stuks gaat Bureau Hengelo dan de vlag bestellen dus hopelijk wordt er massaal gereageerd. De gevelvlag met afmeting 100 x 150 cm is ook nog verkrijgbaar bij Bureau Hengelo voor 15 euro aan de Beurstraat 32 (in de Bibliotheek) geopend ma-vrij 10.00 – 17.00 uur.