Afbeelding
Foto:

Koffie morning

HENGELO - Bianca Tonen heeft zelf gezien wat het betekend voor gezinnen met een langdurig ziek kind, om eens slechts 1 dag compleet ontzorgd te genieten. Dit gebeurt allemaal met behulp van Stichting Opkikker.


Stichting Opkikker zorgt voor een opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens 1 van die dagen was Bianca aanwezig en zag ze stralende ogen van dankbaarheid, trots en nog vele andere emoties. Want, stel je eens voor dat je nooit eens een dagje uit kan. Dit omdat de zorg te groot is voor het kind. Dat is de reden waarom Bianca zich inzet voor Stichting opkikker.

Koffie morning
Op 6 oktober organiseert Opkikker de koffie morning. Tussen 10:00 – 12:00 uur zet Bianca haar deuren van de praktijk open om koffie/thee te drinken en natuurlijk om ook wat lekkers te nuttigen. Iedereen is welkom die een gift wil geven aan de stichting. Het maakt helemaal niet uit wat je geeft. Zowel kleine als grote bedragen zijn van harte welkom, alle beetjes helpen. Meer weten over Stichting Opkikker kijk dan op de website www.opkikker.nl of neem een kijkje op www.koffiemorning.nl

Meld je aan
Dus, gun jij jezelf en je gezin of natuurlijk andere families die zoiets meemaken een onvergetelijke dag? Een dag die zonder opkikker niet mogelijk is? Kom dan bij Bianca Tonen koffie drinken en geniet van een dag zonder zorgen. Meldt je even van te voren aan door een e-mail te sturen naar Info@bianctonen.nl, zo kan Bianca genoeg lekkers halen voor iedereen.