Afbeelding
Foto:

Ultieme wijnbeleving bij De Wijnhal Hengelo

HENGELO - De Wijnhal Hengelo (Wijnkoperij Hamburg) viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Dat feit op zich is al een feestje. Maar wat óók een feestje is, is dat u uw wijn bij De Wijnhal eerst kunt proeven, voordat u deze aanschaft!

"Het is lastig genoeg om een wijn te vinden, die goed bij u past," zegt Leon van Oudenallen, eigenaar van De Wijnhal Hengelo: "Daarom willen we het onze klant wat makkelijker maken."

Wijndispensers
De Wijnhal Hengelo heeft een wijndispenser systeem, waarmee de klant een aantal verschillende wijnen uit het assortiment kan proeven. "Dit wijndispenser systeem zorgt te allen tijde voor perfecte proefslokjes, omdat er geen oxidatie plaats vindt en de wijn altijd de juiste proeftemperatuur heeft," legt Leon uit: "De klant kan kiezen uit een 'proefslok', een half glas of een heel glas van de geselecteerde wijnen." Valt de geproefde wijn goed in de smaak en gaat de klant over tot aanschaf? Dan vergoedt De Wijnhal het proefglas.

Gezellig proeflokaal
In De Wijnhal is een gezellig proeflokaal ingericht. De klant kan hier met een groepje samen de verschillende wijnen uit het wijndispenser systeem komen proeven, maar kan ook een individuele 'rondleiding' krijgen van de geselecteerde wijnen. Op afspraak kan ook een wijn-spijs proeverij georganiseerd worden. De wijnspecialisten van De Wijnhal geven persoonlijk advies.

Najaarsproeverij
Op 14 en 15 oktober organiseert De Wijnhal in haar proeflokaal haar jaarlijkse overzichtsproeverij. Er staan dan meer dan 90 wijnen open om te proeven; dit is dan ook hét moment om een aantrekkelijke nieuwe wijn te ontdekken. Ook bieden enkele lokale ondernemers haar lekkernijen aan. Wijn gaat om beleving en bij De Wijnhal Hengelo is het een ultieme belevenis om wijn en spijs samen te proeven.