PCOB bijeenkomst

OLDENZAAL - De ouderenbond PCOB Oldenzaal heeft woensdag 18 oktober om 14.30 uur een bijeenkomst in de Leemstee, Helmichstraat 44.

Op deze bijeenkomst komt Sylvia Kienhuis spreken over haar werk met dementerende mensen. Sylvia werkt met mensen met dementie. Ze is een miMakker, een makker op maat. Aan de hand van filmbeelden laat Sylvia zien hoe ze werkt. De middag is voor iedereen toegangkelijk.

Kerst met Cunmar 2017

BORNE - Op tweede kerstdag organiseert scouting Cunera – St.Marcellinus alweer voor de vijfde keer het enige echte kerstfestival in de regio.

De Kerst met Cunmar commissie is alweer volop bezig om een nog gezelliger en completer uitje voor de hele familie van te maken. Velen kijken jaarlijks uit op 2e kerstdag festival en dat is voor de organisaie een grote stimulans om het festival in 2017 nog groter op te zetten aan de Bartelinkslaantje 44. Het belooft weer een super gezellig familie gebeuren voor de Hasseler-es, de Noork en de regio te worden.

Activiteiten
Het festival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur in het sfeervol aangeklede kerst bos. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een levende kerststal, spelletjes, en nog veel meer. De ouders kunnen genieten van een natje en een droogje, midwinterhoornblazer, gezellige koffiehoek met verse "kniepertjes" of een oliebol, kerstmarkt, live-muziek. Omdat we deze lustrum editie niet stilletjes voorbij willen laten gaan beschikken we dit jaar ook over een Kerst met Cunmar partytent.

Informatie
Bij de ingang zal de kerstman iedereen van harte welkom heten op dit gratis toegankelijke kerstfestival. Noteer in uw agenda op 2e kerstdag vast een bezoek aan, het kerstfestival voor de hele familie. Aangezien ons scouting terrein een kleine aanpassing heeft ondergaan kunnen we op de kerstmarkt meer kramen plaatsen dan in voorgaande jaren. Onze vaste kraamhouders zijn reeds benaderd en middels dit artikel willen wij nieuwe geïnteresseerde kraamhouders de mogelijkheid bieden om zich aan te melden. Bezoek voor meer informatie of uw aanmelding onze website www.kerstmetcunmar.nl.