Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke Private Lease op Peugeot 108

ENSCHEDE - Wel de flexibiliteit, maar zónder de zorgen. Dit is de aantrekkelijke insteek van Private lease. Voor particuliere kopers is dit een steeds interessantere optie. Broekhuis Peugeot heeft momenteel een speciale actie met de Peugeot 108.

Wie kiest voor een Peugeot 108 Blue Lion editie, 5 deurs, kan deze via Broekhuis Private Lease al rijden vanaf 199 euro per maand. De Peugeot 108 is een compacte auto die zich helemaal thuis voelt in het stadsverkeer, maar ook daar buiten kunt u snel in het verkeer meekomen. Betrouwbaar en met een aangenaam laag verbruik.

Compleet
De Blue Lion editie is een zeer complete versie. Op de Peugeot 108 treffen we in de standaard uitrusting; stuurbekrachtiging, ABS, ESP een boordcomputer en zij-airbags. De Blue Lion gaat nog een stapje verder. Deze is voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling, een radio met MP3/CD functionaliteit en bluetooth carkit, mistlampen en ook nog metallic lak om het plaatje helemaal af te maken. Zoals u ziet, dit zijn de meest gekozen opties en daarmee rijdt u een complete auto.

Ontzorgen
Het grote voordeel van Private lease zit vooral in het ontzorgen. Inbegrepen bij de vaste maandprijs zijn reparaties, onderhoud, pechhulp zomerbanden, vervangend vervoer (standaard na 72 uur), een WA- en Cascoverzekering en motorrijtuigenbelasting. Privé een auto leasen doet u met een zeker gevoel bij Broekhuis. U rijdt een nieuwe auto zonder om te kijken naar onderhoud en onvoorziene uitgaven, voor een vast bedrag per maand. Kortom: een transparant product waarvan u weet waar u aan toe bent. Dit alles vanaf 199 euro per maand, op basis van 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 48 maanden.

Op maat
Broekhuis Peugeot helpt u graag om uw lease-overeenkomst geheel op maat samen te stellen. Dit omvat bijvoorbeeld de hoeveelheid kilometers die u gaat rijden, de duur van uw overeenkomst, de hoogte van eigen bijdrage bij schade en het uitbreiden van de optie voor sneller vervangend vervoer. Daarnaast is het mogelijk om nog meer opties en accessoires toe te voegen.

Goed advies
Broekhuis Peugeot helpt u graag met een passend advies. Kom langs bij één van de vestigingen in Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Rijssen en Almelo of kijk op: www.broekhuis.nl. Hier kunt u ook direct een offerte laten maken voor uw nieuwe lease-overeenkomst.