Metropool Hengelo

HENGELO - De Popronde komt weer naar Hengelo en dat is geweldig nieuws voor iedereen die zich een dag lang wil onderdompelen in aanstormend talent, nieuwe muziek en gezelligheid.

Op verschillende locaties in de Hengelose binnenstad kan je gratis komen kijken naar een grote verscheidenheid aan acts en artiesten in uiteenlopende genres. Bel je vrienden, pomp je fietsband op of zorg voor een paar stevige stappers en laat je verrassen door al dit moois!

Informatie
Om de Popronde allemaal een beetje behapbaar te houden zodat je zo min mogelijk hoeft te missen bouwen we een heus pop-up podium in de loods naast de Drie Musketiers aan de Pastoriestraat. De bands, acts en informatie kun je vinden op www.metropool.nl. De toegang is geheel gratis en het begint om 14:00.

Metropool
Muziekquiz

HENGELO - Verslinder van pop-gerelateerde lectuur? Hoor je bij de eerste tonen van een nummer al welke plaat het is? Denk je niet in beelden maar in liedjes? Dan kan je mooi meedoen met de maandelijkse muziekquiz in het Muziekcafé van Metropool.

Elke laatste woensdag van de maand kan je je kennis meten met je muziekmaten en neem je het op tegen andere teams die allemaal strijden om de maandelijkse winst. Zo'n team bestaat uit maximaal 5 personen en de strijd wordt in 8 rondes beslist. Deelnamekosten bedragen €2,50 per persoon en die betaal je op de avond zelf. De quizmaster heeft altijd gelijk en natuurlijk staan de mensen achter de bar voor je klaar om je te voorzien van een drankje. Al jaren een succesnummer dus kom een keer meedoen!

Evergrey


HENGELO - Op donderdag 28 september staat Evergrey in het Metropool in Hengelo. De tickets aan de kassa bedragen 20,- euro.

Evergrey bestaat 20 jaar en de fan van deze progressieve metalband hadden zich geen mooiere verjaardagstaart kunnen wensen. The Storm Within, uitgebracht in 2016, bevat alle ingrediënten die de band zo geliefd maken: donkere progressieve rock/metal met een melancholieke inslag en niet eerder klonk de band zo compact. Voor meer informatie kijk op www.metropool.nl.