Afbeelding
Foto:

Parbédie Kinderopvang viert jubileum en toekomstplan

HENGELO – Parbédie Kinderopvang viert zaterdag 9 september haar 10-jarig jubileum. In de afgelopen 10 jaar is er heel veel bereikt. En nog steeds investeren Berend en Judith Timmerhuis in hun bedrijf. Dit blijkt uit de recente aankoop van Boerderij De Bongerd in Borne waar een nieuw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zal worden geopend.

Bijna tien jaar geleden begon eigenaresse Judith Timmerhuis in haar eigen huis gastouderbureau Parbédie. Als ouder en dus ervaringsdeskundige ging zij zich bezighouden met kinderopvang. Hoe dit vorm zou gaan krijgen wist ze toen nog niet. Inmiddels heeft ze haar draai gevonden. Parbédie kan met de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, Thuiscrèches en gastouderopvang alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden.

Uitbreiding
Onlangs kocht Parbédie Kinderopvang de boerderij De Bongerd in Borne. Een belangrijke investering in de toekomst. "Het is een geweldige locatie. Inmiddels zijn we begonnen met het (ver)bouwen. Na de herfstvakantie zal het eerste gedeelte, Het Koetshuis, opengaan. Het hoofdgebouw wordt later geopend", aldus Judith. Uit de reacties blijkt wel dat er veel interesse is. "Het voelt erg goed dat mensen vertrouwen hebben in onze nieuwe opvang in Borne, ondanks dat de verbouwing nog niet klaar is."

Feestje
De tienjarige mijlpaal laten Berend en Judith niet zomaar voorbijgaan. "Iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen zijn we ontzettend dankbaar." Het jubileum zal 9 september uitgebreid gevierd worden met al het personeel, hun partners en de tientallen Thuiscrèches. Ook de kinderen en ouders van het kinderdagverblijf en de opvang worden niet vergeten. Zij kunnen rekenen op een leuke attentie.