Afbeelding
Foto:

Kleine volleybalclub TKC zoekt nieuwe leden

HENGELO - De Hengelose volleybalclub TKC (Thales KeV Combinatie) is op zoek naar nieuwe leden.

TKC is een kleine maar gezellige vereniging met ruim vijftig leden. Zij richten zich op de volwassen recreatieve volleyballers, die er plezier in hebben om eens per week te trainen maar niet direct ieder weekend beschikbaar zijn voor competitiewedstrijden. TKC biedt de leden dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen voor recreatieve teams, waarbij ze al dan niet deel kunnen nemen aan een competitie. De Hengelose volleybalvereniging heeft inmiddels drie teams die in de NeVoBo recreantencompetitie uitkomen, twee mix-teams, een damesteam en een team dat deelneemt aan de Vasata competitie.

Spelers gezocht
Omdat TKC nu nog relatief klein is, wordt ook actief gezocht naar versterking voor diverse teams. Zo zoekt het bestuur nog minimaal twee ervaren volleybaldames on twee heren om de mix-teams te versterken. Deze trainen op de dinsdagavonden van 20.30 tot 22.00 uur in de Twickel sporthal aan de Woolderesweg 130. Voor de maandagavond (training van 19.00 tot 20.30 en van 20.30 tot 22.00 uur in de gymzaal Woolder Es) zoekt de vereniging dames en heren vanaf 21 jaar. Het niveau is minder van belang, het gaat om het plezier en de inzet.

Trainer gezocht
TKC is ook nog actief op zoek naar een volleybaltrainer of trainster voor het damesteam dat uitkomt in de recreanten-competitie. Een diploma is geen vereiste, maar het moet wel iemand zijn die met plezier en enthousiasme zijn of haar kennis wil overbrengen. Voor inlichtingen of vragen bel 074-3491915 (Carla van Rooij) of kijk op: www.tkchengelo.nl