Afbeelding
Foto:

Nieuwe sponsor
Boeskool Beachgames

OLDENZAAL - De Boeskool Beachgames hebben een nieuwe toernooisponsor gevonden.

De Beachgames worden deze donderdag, vrijdag en zaterdag gehouden op de Ganzenmarkt als onderdeel van Boeskool is Lös, zoals de naam al doet vermoeden. Drie dagen lang staan diverse beachsporten centraal, met beachvolleybal, beachtennis en footvolley. Eerder werden al diverse clinics voor de jeugd gehouden om hen te interesseren. Beachsporten genieten de afgelopen jaren een groeiende belangstelling in Oldenzaal, door de mooie zomers maar ook initiatieven zoals de Paal 12-beachsportaccommodatie.

Sponsor
Het toernooi heeft nu in hypotheekadviseur Jähnig + Ter Braak een passende toernooisponsor gevonden. Deze zal ook zijn naam verbinden aan de Beachgames. Het gaat om een verbintenis voor de huidige editie en die van 2018 en 2019. De organisatie is dan ook bijzonder blij dat hiermee ook voor de komende twee jaar een stabiele sponsoring opgezet is. Naast dit bedrijf zijn ook veel andere lokale ondernemers verbonden aan het toernooi, een teken dat zij deze leuke beachsporten voor jong en oud een warm hart toedragen.

Goede samenwerking
Ruud Eppink, hypotheekadviseur bij Jähnig + Ter Braak: "Als relatieve nieuwkomer op de Oldenzaalse markt vinden we het een mooie kans de Boeskool Beachgames te steunen. Het past goed bij ons. We zijn een onafhankelijk advieskantoor waar plezier een belangrijke kernwaarde is. Daarbij sporten we wekelijks samen én vinden sport een belangrijk thema! De samenwerking met de Beachgames is een mooie manier om duidelijk te maken dat we op een informele, maar professionele manier een hypotheek- of verzekeringsadvies geven". Ook Joost Snellink namens de organisatie ziet de betrokkenheid van de hypotheekadviseur als een logische samenwerking en een goede basis.