Buitenschoolse opvang bij
De Höfte

OLDENZAAL - Vanaf komend schooljaar gaat BSO Natuurfontein Stadspark van start bij kinderboerderij en educatief centrum De Höfte.

Het is voor Natuurfontein de eerste buitenschoolse opvang die zij buiten Amsterdam realiseren. Natuurfontein hoopt de opvang te kunnen koppelen aan een leuk stukje natuurbeleving. Zo beschikt De Höfte over een kinderboerderij, heemtuin en een eikenbos. De Natuurfontein zal straks kinderen op halen bij OBS De Linde, Daltonschool De Bongerd en Vrijeschool De Zevenster.

Nieuwe 360-graden foto's Oldenzaal

OLDENZAAL - Het bedrijf CycloMedia is momenteel druk bezig om foto's te maken in de openbare ruimte. Deze en komende maand worden de foto's gemaakt.

CycloMedia gebruikt een auto met een bijzondere cameramast waarmee rondom het voertuig foto's gemaakt worden. Deze foto's worden dan onder meer gebruikt voor handhavingsdoeleinden en planning van projecten. De gemeente benadrukt dat de foto's niet openbaar gemaakt worden.

Sins of Ibiza in Hengelo

HENGELO - Zeker 3.000 dansliefhebbers gaan op zaterdag 2 september weer genieten van Sons of Ibiza. Dan wordt namelijk de derde editie van dit dansevenement gehouden bij Buitenplaats De Houtmaat in Hengelo.

Ruud Fabels organiseert dit samen met Juul Gibcus en Carel Weijschedé. "Nu is al ruim 80 procent van de kaarten verkocht. Dat geeft aan dat het dancefeest in de sfeer van Ibiza populair is". Het programma ligt inmiddels vast. Bezoekers kunnen genieten van DJ Funkerman, Gerard Ekdom, DJ La Fuenta's en East & Young. Vanaf het drijvende podium op de Houtmaatvijver zullen de DJ's het publiek laten genieten. Evenals voorgaande jaren is de dresscode witte kleding. Kaartverkoop en info: www.sinsofibiza.nl