Afbeelding
Foto:

In den Vijfhoek gezellig tijdens Boeskool

OLDENZAAL - Van dinsdag 22 tot en met zondag 27 augustus staat Oldenzaal weer in het teken van Boeskool is Lös! Het feest is ieder jaar een grote publiekstrekker met naar schatting 100.000 bezoekers. Tijdens deze dagen moet men zeker even binnenlopen bij winkelcentrum In den Vijfhoek, waar ook leuke activiteiten zijn voor jong en oud.

Het bestuur van het winkelcentrum haakt graag aan bij Boeskool om ook zelf wat te doen aan promotie. Want, het veelbesproken winkelcentrum gaat een mooie tijd tegemoet. Het winkelcentrum krijgt een grondige renovatie wat weer een positieve prikkel geeft aan het centrum. Daarom willen ze ook al graag wat mensen kennis laten maken met de vele leuke winkels die hier zitten. Samen zetten de ondernemers de schouders eronder voor een mooie toekomst.

Leuke activiteiten
Winkelcentrum In den Vijfhoek zal gedurende Boeskool is Lös enkele leuke activiteiten opzetten. Zo kan men op de dinsdag en woensdag genieten van een lekkere suikerspin of popcorn bij de kraam die in het winkelcentrum staat. Op de vrijdag en zaterdag is er een sneltekenaar die karikaturen zal tekenen van bezoekers. Op de vrijdag komt ballonnenman Gerrit Pelle naar In den Vijfhoek, waar hij van 14.00 tot 20.00 uur op diverse plekken in het winkelcentrum ballonfiguren zal maken. Al deze activiteiten zijn geheel gratis voor de bezoekers.

Gewicht raden
Winkelcentrum In den Vijfhoek heeft ook een ludieke actie bedacht die aansluit bij Boeskool is Lös. Dit uiteraard met als insteek: de boeskool of witte kool zelf. Een kweker komt tijdens Boeskool is Lös langs met een hele stellage witte kolen van opmerkelijk groot formaat. Hij specialiseert namelijk in witte kolen die vier á vijf keer zo groot zijn dan een standaard exemplaar. Bezoekers kunnen het gewicht raden van een kool en zo kans maken op leuke prijzen. Zo ontvangt de winnaar die het dichtste bij het gewicht zit een reis naar Parijs. Onder de andere deelnemers worden twaalf waardebonnen verloot, te besteden bij de ondernemers in winkelcentrum In den Vijfhoek.