Koffieochtend in Wensink-Zuid

BORNE - De eerstvolgende koffieochtend voor bewoners van Wensink-Zuid en omliggende wijken vindt plaats op donderdag 10 augustus van 10.00 – 11.30 uur.

Deze wordt gehouden in de kantine van het sportcentrum van de Wensinkhof, Welemanstraat 19 (naast de kerk). Stephanie Jansen-Kosterink. onderzoeker bij het Roessingh, vertelt over hoe technologie kan helpen bij het vitaal ouder worden. Vervoer nodig? Mail naar wensinkzuid@gmail.com of bel naar 074-2666841.

Talentenjacht bij Kolmschot

OLDENZAAL - Kolmschot Studio organiseert tijdens de Boeskool een spetterende talentenjacht.

Iedereen, van jong tot oud, mag meedoen met deze talentenjacht. Of je nu danst, zingt, jongleert of andere talenten hebt. Je mag altijd meedoen. Een driekoppige professionele jury gaat het allemaal beoordelen en de winnaar gaat naar huis met een mooie prijs. De winnaar mag namelijk s'avonds optreden op het grote podium op de groote markt!! De talentenjacht "Boeskool Got Talent" is op zaterdag, 26 augustus en begint om 13.00 uur en wordt gehouden op het podium in de Deurningerstraat (nabij Christoffels). Inschrijven kan door een email te sturen met je gegevens naar info@kolmschot.nl.

Cursus bloemschikken in Hengelo en Borne

HENGELO - Vanaf september 2017 t/m april 2018 worden er weer 8 maandelijkse lessen bloemschikken gegeven.

Deze worden gehouden in wijkcentrum Hengelose Es, Uitslagsweg 47 te Hengelo (op maandag, dinsdag en woensdagavond) en in wijkcentrum de Letterbak, Clematishof 6 te Borne (op de woensdagavond). De totale kosten voor de cursus zijn 176 euro. Leden van Groei en Bloei betalen 150 euro. Deze kosten zijn inclusief materialen en koffie of thee in de pauze. Een enkele keer zal u worden gevraagd zelf een mooie schaal en/of groen mee te brengen. Voor opgave en meer info zie Activiteiten & Actueel op de website van Groei en Bloei Hengelo, via www.hengelo.groei.nl. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de coördinator bloemschikken, mevr. M. Vrielink, te bereiken per mail bloemschikken@hengelogroei.nl of per telefoon nr. 06-28199327