Afbeelding
Foto:

Jungle Safari bij Okids

OLDENZAAL - In de zomervakantie worden ook weer vele leuke activiteiten voor de jeugd gehouden. Zo organiseert ook OKids weer de Zomerweken.

De Zomerweken zijn vijf weken lang op minstens zeven verschillende dagen. Dit jaar worden de Zomerweken mede mogelijk gemaakt door de Gelderman Stichting, het Boeskoolfonds en de Boshuysen Stichting.??De kinderen begeven zich in de Jungle van Afrika, waar verschillende stammen ruzie met elkaar hebben. Door middel van spelletjes, knutselen en spannende opdrachten komen de kinderen erachter waarom de stammen ruzie hebben en zullen ze de stammen weer bij elkaar proberen te brengen.

Aftrap
De zomerweken worden afgetrapt in de tweede week, op woensdag 2 en vrijdag 4 augustus. Vervolgens op drie vrijdagen en er wordt spectaculair afgesloten in de laatste week op maandag 28 en woensdag 30 augustus. Ook staat er nog een uitstapje op de planning voor zaterdag 2 september. Alle activiteiten op bovengenoemde data duren van 10.00 uur tot 16.00 uur en kosten 1 euro per persoon. Tussen de middag eten de kinderen hun zelf meegenomen lunchpakket op. Met slecht weer verplaatst de activiteit zich naar een gymzaal, dus is het handig om zaalschoenen mee te nemen. Alle informatie over de zomerweken is te vinden op de website www.oldenzaalkids.nl onder het kopje 'Zomer 2017'.