Voetbaltoernooi voor jeugd Borne

BORNE - Volgende week donderdag 27 juli kan de oudere jeugd van Borne zich weer vermaken op een gezellig gemeentelijk voetbaltoernooi.

Dit toernooi is voor de leerlingen uit groep 8 of kinderen vanaf 12 jaar. Er wordt dan gespeeld in 4 tegen 4. De wedstrijden worden gehouden tussen 12.30 en 15.30 uur op het kunstgrasveld van 't Wooldrik. De organisatie is in handen van Borne Sport. Zij zorgen voor drinken en fruit. Deelname is gratis. Meedoen kan met een team van minimaal vier personen. De aanmelding sloot in principe deze donderdag, maar laatkomers kunnen zich misschien nog even inschrijven bij Sven Pieterson via s.pieterson@borne.nl. Vermeld bij aanmelden de naam van het team, het aantal personen en de namen en leeftijden van de deelnemers.

Sunday Time op
cultuurpodium

HENGELO - Komende zondag 23 juli zijn The Uppertunes en Gillians Acoustic te zien op het Cultuurpodium Houtmaat in Hengelo. Van 14.30 tot 17.00 uur brengen de beide bands u Sunday Time."

The Uppertunes" is een jonge, frisse, hippe band bestaande uit getalenteerde, geschoolde, professionele en gedreven muzikanten. Ze spelen een eigenzinnige mix van jazz, funk, fusion, latin, reggae en hip-hop: originele composities van bandleider en bassist Erno Klijzing. De bandleden hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie op het conservatorium. Ze hebben regelmatig samen gespeeld in verschillende formaties en op menig podia. Hieruit is een unieke samenklank ontstaan die te horen en te bewonderen is op hun EP "Unfinished Business". Cultuurpodium Houtmaat is te vinden aan de Houtmaatweg 9 in Hengelo.

Borne verduidelijkt regels Regiotaxi

BORNE - Het is geen verrassing: de regio-brede wijzigingen voor de Regiotaxi zorgen voor veel onduidelijkheid voor inwoners van Borne. Per 1 juli gingen in Twente nieuwe regels in, maar in Borne zijn sommige dingen niet van toepassing.

Zo is het in Borne nog steeds mogelijk om tot 1 uur voor de rit een taxi te boeken zonder bijkomende toeslag. Daarnaast kunnen ook mensen zonder Regiotaxi-pasje deze voorziening gebruiken.