Afbeelding
Foto:

Catelijn Nijstad helpt u op weg bij Auto Bleeker Oldenzaal

OLDENZAAL - "Goedemorgen, Auto Bleeker Oldenzaal, waar kan ik u mee helpen?" De stem aan de andere kant van de lijn is professioneel en warm: Catelijn Nijstad, werkplaatsreceptioniste van Auto Bleeker Oldenzaal. Zij vormt de belangrijke schakel tussen u als klant en Auto Bleeker. Wat komt er zoal kijken bij haar werk?

Catelijn begon in 1998 bij Auto Bleeker, bij het toenmalige Auto Bleeker Hengelo, later bij de Oldenzaalse vestiging. Ze koos bewust voor dit vak, na de opleiding aan de MTS in Enschede en een kopstudie bedrijfsmanagement in Apeldoorn, gericht op het motorvoertuigbedrijf.

Belangrijke schakel
Als receptioniste vormt zij een belangrijke schakel tussen de klant en de rest van het bedrijf. Hier komen veel praktische zaken bij kijken, van afspraken maken tot het terugkoppelen van informatie naar de klant. "Hierbij bouw je een persoonlijke band op; een kop koffie met krentewegge aanbieden en aandacht geven aan de klant staat bij ons in Oldenzaal hoog in het vaandel en wordt zeer gewaardeerd.

Uitdagingen
Het leukste aspect van het werk als receptioniste is het zeer diverse contact, zowel aan de telefoon als de balie. Elke klant is weer iets anders en iedereen heeft zijn eigen verwachtingen qua service. Uitdagingen zijn er natuurlijk ook; zo is ons uitgangspunt om oplossingsgericht te denken en de klant mobiel te houden. Dat is onze prioriteit, zo benadrukt Catelijn.