Leo Moersink exposeert in bieb Hengelo

HENGELO - Leo Morsink exposeerttot en met 29 juli in de bibliotheek van Hengelo.

Zijn interesse gaat met name uit naar architectuur. Hij schilderde dan ook al vele gebouwen zowel van binnen als buiten Hengelo. In deze expositie zijn enkele van zijn pareltjes te zien. Naast de architectuur probeert hij ook nog wel eens andere onderwerpen uit, maar zijn hart ligt in de Hengelose binnenstad. Schilderen en tekenen is een levenslange passie voor hem, waarbij ook landschappen een grote bron van inspiratie vormen voor de kunstenaar.

Nieuwe partner voor Webton

HENGELO - Webton Top VOlleybal heeft een nieuwe partner gevonden. Pulse Business Solutions zal de club de komende jaren steunen in haar ambitie om een plek in de eredivisie te veroveren.

Pulse draagt het verenigingsleven een warm hart toe en gaat graag een partnerschap aan om een bijdrage te leveren aan het credo van Webton: boeien, verbinden en presteren. Daarnaast is het een uitstekende manier om te netwerken. Webton is dan ook zeer blij met de toevoeging van deze partner. De hoop is dat ook andere bedrijven zo het topvolleybal willen steunen.

BOA's Oldenzaal controleren feesten

OLDENZAAL - De Buitengewoon Opsporings Ambtenaren van Oldenzaal gaan deze zomer ook actief controleren bij grotere evenementen en feesten. Iedereen die een vergunning nodig heeft voor zijn of haar activiteit kan in principe een bezoekje van de handhavers verwachten.

De gemeente Oldenzaal benadrukte eerder al dat vrijwel alle organisatoren van een activiteit zich houden aan de gemaakte afspraken. Toch is het controleren daarvan een belangrijk aspect; het houdt zowel de organisatoren als de gemeente scherp. Bij de controles ligt de nadruk op veiligheid.