Afbeelding
Foto:

Heropening Emté Oude Molenweg

HENGELO - De Emté-supermarkt aan de Oude Molenweg 40 in Hengelo is weer open. Deze dinsdag opende de fiks gerenoveerde vestiging haar deuren weer.

De winkel onderging een complete metamorfose. Zo voldoet deze weer aan de moderne wensen en eisen van de klant. Want laat er geen misverstand over zijn: naast de prijs van producten wordt de klant ook zeker aangetrokken door een aantrekkelijke winkel. Volgens de supermarkt staan 'beleving en inspiratie' dan ook centraal in de nieuwe vestiging.

Nieuwe formule
De winkel in Hengelo wordt geopend in de vernieuwde Emté-formule, volgens het bedrijf 'de 3.0 formule' genoemd. Hierbij is de huisstijl gemoderniseerd en de winkelinrichting aangepast om het winkelplezier te vergroten.

Beleving en inspiratie
De vernieuwde supermarkt heeft een groots en rijk assortiment met veel verse producten en meer dan duizend artikelen in prijs verlaagd. Maar het neusje van de zalm is toch wel: een eigen keuken. Hier worden door de medewerkers uiteenlopende verse maaltijden en producten bereid, zoals maaltijdsalades, pizza's, vers gebrande noten en ambachtelijke vruchtenyoghurts. In de bakkerij wordt gedurende de hele dag vers brood gebakken en op de kaasafdeling heeft u een ruime keuze uit binnenlandse- en buitenlandse kaasjes. Emté probeert dus ook echt meer de kwaliteit van een specialist te benaderen met de nieuwe formule.