Afbeelding
Foto:

Insignia en Crossland X bij nieuwe vestiging Kamp

HENGELO - Opel-dealer Kamp Twente is al meer dan 60 jaar een begrip met vestigingen in Almelo en Hengelo. Voor Hengelo heeft Kamp Twente een nieuwe stap gezet in de toekomst van het bedrijf. Op maandag 26 juni opende het autobedrijf voor het eerst haar deuren van de nieuwe vestiging aan de Steenzoutweg 16 te Hengelo, naast de Akzo.


Het jaar 2016 zag veel positieve ontwikkelingen voor Kamp Twente. Zo werd op maart 2016 een vestiging geopend in Hengelo in een tijdelijk pand, vanuit het nieuwe pand 2017 en de nieuwe locatie kan Kamp Twente Hengelo ook het verzorgingsgebied Enschede en Oldenzaal bedienen. Albert Geertjes, directeur Kamp Twente Hengelo; De nieuwe weg hart van zuid zorgt ervoor dat Kamp Twente heel bereikbaar zal zijn. Ook voor de klant die vanuit de richting Enschede komt zitten we nu heel dichtbij. Zeker als de klant via het CBR gebouw binnendoor rijdt naar de Waarbeek of de Akzo. En als de klant daar is dan zijn ze ook zo bij ons! Daarom was investeren in een hoogwaardige nieuwe locatie een zeer logische stap.

Moderne eisen
Het pand voldoet helemaal aan de moderne eisen en inzichten. Naast een lichte en ruime showroom is er ook een zeer hoogwaardige werkplaats gerealiseerd. Hier kunt u terecht voor al het periodiek onderhoud of schadeherstel voor uw nieuwe of gebruikte Opel, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Zo zijn ook de nieuwe Opel Insignia en de nieuwste Opel telg, de Opel Crossland X hier te bewonderen.

Trots
De medewerkers van Kamp Twente in Hengelo zijn bijzonder trots op hun nieuwe pand; geheel terecht gezien het aansprekende resultaat wat helemaal Opel én helemaal Kamp is. Het biedt een goede basis voor de komende jaren. Albert Geertjes: De officiële opening moet nog komen en we moeten nog de puntjes op de i zetten, maar kom gerust kijken bij onze nieuwe vestiging aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo en maak kennis met het ons team.