Afbeelding
Foto:

Vaatscan bij Wouda Orthopedie Hengelo

HENGELO - Tintelende, jeukende of vermoeide benen kunnen voortekenen zijn van slechte bloedvaten. Op 27 juni kunt u gratis een scan laten maken van de vaten in uw benen. Vroegtijdige opsporing van vaatklachten en goede behandeling kan erger voorkomen!

In samenwerking met Bauerfeind organiseert Wouda Orthopedie, na het succes in Oldenzaal, een tweede vaatscan-dag in Hengelo. Maak direct een afspraak voor deze dag om teleurstelling te voorkomen en de aandacht te krijgen die u verdient!

Wouda Orthopedie
Wouda Orthopedie B.V. is sinds 1920 in Hengelo gevestigd. Ze heeft nevenvestigingen in Oldenzaal en Winterswijk en servicepunten in diverse regionale ziekenhuizen en zorginstellingen. Wouda Orthopedie is dé specialist voor Oost-Nederland in het aanmeten, vervaardigen en leveren van hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen. U kunt bij Wouda Orthopedie terecht voor elastische kousen, orthopedische schoenen, zolen, blessureartikelen, prothesen, orthesen, pedicurebehandelingen, diabetische voetzorg en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op onze website; www.wouda-orthopedie.nl

Specialisten
Alle producten worden aangemeten en gemaakt door goed opgeleide en ervaren orthopedisch specialisten. Bij het bepalen van het juiste hulpmiddel gaan we uit van de bewegingsmogelijkheden en wensen van de klant.

Podotherapie Wouda
Sinds eind 2014 is Podotherapie Wouda gevestigd aan de zorgboulevard in het ZGT Hengelo. Podotherapeut Jan Hendriksen biedt ook voetzorg, van zolen en nagelbeugels tot diabetische screenings en meer.

Preventie
Via verschillende preventieve, correctieve en/of protectieve therapieën verhelpen we de oorzaak van uw klacht en daarbij de functie van de voet te behouden en te verbeteren. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op onze website; www.podotherapie-wouda.nl