Afbeelding
Foto:

Nieuwe dansavond in Rabotheater Hengelo

HENGELO - Veel Hengeloƫrs houden best van dansen. En speciaal voor hen organiseert het Rabotheater Hengelo een nieuw evenement, wat hopelijk een vaste traditie zal worden.

Zaterdag 24 juni start Rabotheater Hengelo een nieuw concept, een dansavond met live muziek: Saturday Night Live. Een avond lang live muziek, met op 24 juni de 10-mans formatie Celebration. Uiteraard zijn de bars open en kan er volop gedanst worden tot in de late(re) uurtjes.

Veel stijlen
Omdat 'dansavond' natuurlijk een breed begrip is en er veel stijlen zijn om in te dansen, is ook de gekozen band bijzonder divers. Deze avond kunt u dansen op onder meer de leukste disco-tunes, soul, swingen met latin dans en natuurlijk pophits uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Celebration speelt het allemaal. Met hun 10-mans formatie, waaronder uitgebreide blazerssectie en een percussionist, is deze band zeer veelzijdig. Vol passie spelen ze muziek van o.a. KC & the Sunshine Band, Kool & the Gang, Gloria Estefan, James Brown, Stevie Wonder, The Blues Brothers, Tina Turner, Joe Cocker, Santana en Phil Collins.

Kaarten
Kaarten voor Saturday Night Live kosten 4 euro in de voorverkoop. Op 24 juni kosten de kaarten 6 euro. Ze zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur.