Afbeelding
Foto:

Mijn naam is Elles Borkent en ik geef in het najaar de cursus Kringloopkunst en de cursus Feng Shui bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik eigenaar van een creatieve studio.

Ik run al 10 jaar mijn eigen bedrijf. Ik geef naailes, verzorg creatieve workshops en maak themakleding op maat. Daarnaast verhuur ik mijzelf als kleedster bij grote artiestenshows zoals De Toppers in concert! Ik werk al bijna 28 jaar in het theatervak. Mijn passie voor kringloopwinkels, rommelmarkten en tweedehands kleding heeft geleid tot het geven en verzorgen van andere workshops dan alleen op naaigebied. Bij de Volksuniversiteit bied ik dit najaar de unieke workshop Kringloopkunst aan. Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het maken van een herinneringskastje. Naast deze workshop geef ik ook een cursus Feng Shui. Ik heb de opleiding Feng shui in 2012 afgerond met een diploma en wil u graag laten kennismaken met deze methode van inrichten.

In de rubriek Slimmer stellen docenten van de Volksuniversiteit Hengelo zich voor. De Volksuniversiteit is onderdeel van het ROC en organiseert regelmatig nieuwe cursussen, van leuk tot leerzaam. Kijk voor het volledige cursusaanbod en meer op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl