Afbeelding
Foto:

Frankpop Heroes op 23 juni

HENGELO - Helden in de muziek, ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die van muziek houdt en zelf muziek wil maken. Op 23 juni, tijdens Frankpop heroes, gaan we een aantal van die muziekhelden in de spotlights zetten.

Aan bod komt muziek van Old Heroes als David Bowie, Blof, Prince en Pink Floyd maar ook new heroes als Ed Sheeran, Shawn Mendes en Nielson en nog meer 'helden' in de brede zin.

Leerlingen
Alle leerlingen van gitarist Frank Meijer die willen, kunnen en vooral durven, doen mee en staan op het grote Jupilerpodium van Metropool. Iedereen krijgt de rol die bij hem of haar past. Gitaarspelen in de grote "jeugdbende" of een dampende solo in een Pink Floyd klassieker. "We repeteren in de les en op een aantal grote gezamenlijke repetities zodat we goed voorbereid zijn en elkaar goed leren kennen. Voor een volle zaal je stinkende best doen om alles wat je hebt geleerd goed te laten horen, dat is niet zomaar wat, de deelnemers kunnen we ook gerust Heroes noemen!"

Frankpopband
Al deze Heroes worden, zoals altijd, begeleid door de onovertroffen Frankpop band, bestaande uit Arjan Otte (drums), Armand Drenth(percussie), Jeffrey Revet (toetsen), Thijs Oosterhof(basgitaar) en Thijn Mulder. Voor een enkel nummer wordt de Frankpopband aangevuld met Mats Hof (saxofoon) en Sjoerd van der Blom(trompet).

Zang
Verder wordt er nog gezongen, zowel achtergondkoor als voorgrond, door Elske Haverkamp, Kirsten Ardesch, Pascal Fahrendorf, Ivo Meijer en Anika Meijer en vele anderen. "We hopen weer op een enthousiast publiek zodat we er een mooi feestje van kunnen maken."