Afbeelding
Foto:

Hengelo peilt wensen Landmanserve

HENGELO - De gemeente Hengelo heeft hoge verwachtingen van de ontwikkeling van de Landmanserve. De nieuwe bouwplannen voor deze jonge buurt aan de rand van de wijk Noord zijn volop in ontwikkeling.

De gemeente en ontwikkelaars hebben zelf al veel ideeën hoe de wijk er uit moet gaan zien, maar ze willen graag de toekomstige bewoners actiever betrekken bij dit proces. Gei¨nteresseerden in een kavel of woning in Landmanserve ('t Rot) kunnen daarom via de website www.thuisinlandmanserve.nl hun woonwensen doorgeven. De enque^te is een initiatief van de gemeente Hengelo en bouwbedrijven Nijhuis Bouw BV en Roosdom Tijhuis.

Volgende fase
De eerste nieuwbouwwoningen zijn al gebouwd en bewoond. Op dit moment zijn er nog bouwkavels te koop en wordt de volgende bouwfase ontwikkeld. Dit worden rijwoningen en halfvrijstaande woningen. Maar hoe die woningen er precies uit gaan zien en in welke prijsklasse ze vallen, daar kunnen gei¨nteresseerden over meedenken.

Online enque^te
De online enque^te bestaat uit een aantal vragen die betrekking hebben op prijsklasse, type woning, wooncomfort, stijl, afwerking enzovoort. Tot eind juli kunnen belangstellenden hun woonwensen doorgeven. Daarna gaan gemeente en projectontwikkelaars kijken op welke manier zij de woonwensen en het aanbod op elkaar kunnen afstemmen.

Veel groen
???????Landmanserve is een jonge buurt aan de rand van wijk Noord tegen Sportpark 't Rot aan; een bruisende wijk met een ruime, groene opzet en volop voorzieningen. Je kunt overal heerlijk wandelen of buiten sporten. Bijvoorbeeld op de velden van HVV Tubantia of op de nieuw aangelegde fietscrossbaan. Binnen 5 minuten zit je met de auto op de A1 richting Randstad of Duitsland.