Afbeelding
Foto:

Olav Mol signeert bij Boekhandel Broekhuis

HENGELO - De Formule 1 geniet de afgelopen tijd weer groeiende belangstelling. Door de successen van Max Verstappen kijken steeds meer mensen naar deze supersnelle sport. Maar: wat gebeurt er achter de schermen? Dit lees je in het nieuwe boek van Olav Mol.

De bekende presentator is deze vrijdag 16 juni te gast bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo. Hij beantwoord hier vragen en signeert zijn nieuwste boek 'Zo werkt de Formule 1'. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, van 19.00 tot 20.00 uur in de boekhandel aan de Wemenstraat 45 in Hengelo.

Ingewikkeld
De sport is veel ingewikkelder dan het lijkt; de teams gebruiken de meest geavanceerde technieken en strategieën. 'Zo werkt de Formule 1' is een prachtig geïllustreerd handboek dat de lezer kan gebruiken als naslagwerk. Het is zowel geschikt voor de beginnende kijker als voor de doorgewinterde liefhebber die al veel (denkt) te weten. Het boek gaat in op uiteenlopende vragen. Onder meer hoe een Formule 1 auto precies in elkaar zit, maar ook diepere onderwerpen zoals de juiste strategie voor een snelle pitstop. Ook de vele regels rondom de sport die jaarlijks wijzigen komen uitgebreid aan bod; een geliefd discussieonderwerp voor de fans.