Afbeelding
Foto:

Juwelier Jonge Poerink voor een mooi sieraad

HENGELO - Juwelier Jonge Poerink in Hengelo selecteert al jaren vanuit de hele wereld de beste en mooiste sieraden en horloges.

Wilt u een sieraad waarvan u zeker weet dat het van zeer goede kwaliteit is? Dan kunt u bij Juwelier Jonge Poerink de toonbank met een gerust hart verlaten. Na optimaal advies door goed opgeleid winkelpersoneel kunt u dag in en dag uit genieten van uw aankoop. See it - Feel it - Love it is hun slogan: kom kijken en ervaar het zelf.

De tijd vliegt
De tijd vliegt zegt het bekende spreekwoord, maar hij lijkt even stil te staan wanneer je geniet van een mooi horloge. Liefhebbers kennen het gevoel; een horloge is niet alleen functioneel maar ook een sieraad én een mooi stukje technisch vakmanschap. Juwelier Jonge Poerink verkoopt diverse gerenommeerde merken zoals de jonge, stijlvolle merken Diesel en Fossil, de Japanse degelijkheid van Seiko en Pulsar, design-icoon Danish Design en Zwitserse precisie van Raymond Weil en Rado.

Sieraden
Ook voor een sieraad bent u aan het goede adres bij juwelier Jonge Poerink. Zij verkopen onder meer Jeh, Diamond Fire, Trollbeads, trouwringen van Edel Design, Eclat en Passione en een brede huiscollectie met sieraden van goud en zilver.

Alles naar wens
Juwelier Jonge Poerink beschikt ook over een eigen atelier waar uw wensen omgezet worden in een prachtig (gedenk) sieraad. Door de vele jaren ervaring en service die bij hen hoog in het vaandel staat verwelkomen zij u graag in de prachtige winkel. Tevens hebben zij een reparatie afdeling met een eigen goudsmid en horlogemaker voor sieraden en horloges. Inmiddels heeft de 4de generatie het vakdiploma Juwelier binnen gehaald. In 2018 viert juwelier Jonge Poerink het 90 jarig bestaan. Het hele jaar zal in het teken staan van het jubileum.

Betaalgemak
Sinds dit jaar kunt u bij Juwelier Jonge Poerink betalen wanneer het u uitkomt. Dit betaalgemak is betalen in termijnen. Na goedkeuring krijgt u het sieraad of horloge gelijk mee. Als voorbeeld: een horloge van 1.000 euro kan vanaf 20 euro per maand (op basis van 72 maanden) gekocht worden. Let op: geld lenen kost geld! Vraag naar de voorwaarden. Juwelier Jonge Poerink verwelkomt u graag in de winkel aan de Telgen 5 in Hengelo. Of kijk op: www.jongepoerink.nl

Afbeelding