Padel racket en bal
Padel racket en bal Foto:

Tennis Zuid Berghuizen opent nieuw clubgebouw

OLDENZAAL - De Tennisvereniging Zuid Berghuizen in Oldenzaal opent deze vrijdag het nieuwe clubgebouw. Op 9 juni wordt de opening van de nieuwe accommodatie feestelijk gevierd.

De club was de afgelopen maanden erg druk met de planning en realisatie van het nieuwe clubgebouw. Dit ging niet zonder enige ontberingen en ongemakt; het sportpark werd een tijdelijke bouwput waardoor toegang vaak wat lastig was. Kortom, de spelers en bestuur zijn blij dat het werk klaar is en er nu echt genoten kan worden. Er werden ook nieuwe toevoegingen gedaan, zoals de nieuwe Padel-banen.

Receptie
Vrijdag 9 juni wordt het clubgebouw aan de Schapendijk om 20.00 uur geopend met een aansluitende receptie. De club verwacht een grote toeloop van leden.

Activiteiten
De opening is slechts het startschot voor de festiviteiten, zo staan er de komende tijd ook diverse leuke toernooien op het programma. Zo wordt van 10 tot en met 18 juni het Bloementoernooi voor senioren gehouden. Dit jaar is al weer de 31-ste editie van het dubbeltoernooi in de categorie 4, 5, 6, 7 en 8.

50+
In het kader van de openingsweek wordt op 16 juni ook een speciaal 50+ toernooi gehouden voor de leden die 50 jaar of ouder zijn. Leuke partijen tennis afgewisseld met een mooie lunch; goede ingrediƫnten voor de gezellige 'tennis inn'. Het is ook een mooie manier voor deze leden om samen herinneringen op te halen over de rijke geschiedenis van de tennisclub. Na afloop staat dan een borrel op het programma voor de deelnemers.