Afbeelding
Foto:

Voedertijd groeit

OLDENZAAL - Het Oldenzaalse Foodtruckfestival Voedertijd wordt komend weekend weer gehouden. op zaterdag 3 en zondag 4 juni staan er weer vele foodtrucks op het Hulsbeek. Het is dit jaar weer gegroeid met nog meer rollende keukens.

Vorig jaar werd dit op een kleiner terrein gehouden en op één dag. Nu dus zowel uitbreiding qua ruimte als tijd. Organisatoren Ron WIlbers en Niels Mulder zijn dan ook blij met de groei. Zo genieten bezoekers van een nog uitgebreidere menukaart.

Gimmick
Foodtrucks zijn al jaren een groeiende trend. Het zijn veelal specialisten in één gerecht: bijvoorbeeld een truck die alleen hamburgers serveert of juist alleen garnalen. Iedereen heeft dan een eigen gimmick qua aankleding of stijl. Maar Voedertijd is meer dan alleen foodtrucks. Het is een heus festival met veel muziek. Vanuit de centrale muziekkoepel klinkt de muziek van Musk, Potgrond, Flying Colours Acoustic Trio en Johnny Teardrops. Ook de bekende truck met jazz en soul is weer van de partij. De Oldenzaalse theatergroep Hydra zorgt voor het theatrale tintje. Voor de kinderen wordt een speciaal kinderpark ingericht. Foodtruckfestival Voedertijd is te bezoeken op zaterdag 3 juni van 14.00 tot 21.00 uur en zondag 4 juni van 12.00 tot 21.00 uur op het Hulsbeek in Oldenzaal. Alle informatie is te vinden op www.voedertijdfestival.nl.