Afbeelding
Foto:

Rommel- en platenmarkt bij De Eendracht

HENGELO - Muziekvereniging De Eendracht in Hengelo zal op zaterdag 10 juni weer een grote rommelmarkt en platenmarkt houden.

De Werkgroep '75 van de muziekvereniging organiseert dit al jarenlang met grote interesse en enthousiasme bij bezoekers en deelnemers. De kracht van deze zeer gezellige rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. En alles wordt netjes gesorteerd uitgestald. De prijzen die ze hanteren zijn alleszins redelijk te noemen.

Vinyl
Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en nu Spotify lijken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt
Daarnaast worden uiteraard ook weer vele andere objecten verkocht in de rommelmarkt. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigheden en verlichting tot hobby- en kinderboeken.

Laatste markt
De markt op zaterdag 10 juni is tevens de laatste rommel- en platenmarkt van dit seizoen. U bent van harte welkom van 09.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw van De Eendracht aan de Steenbokstraat 217.