Afbeelding
Foto:

VVD maakt lijsttrekkers bekend

OLDENZAAL - De VVD Noordoost-Twente heeft de lijsttrekkers bekend gemaakt. Het gaat om de afdelingen van Oldenzaal, Losser en Dinkelland die gezamenlijk optrekken richting de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Bij de ledenvergadering vorige week werden de namen vastgesteld. In Oldenzaal voert Edgar Visscher de lijst aan, in Losser Harry Heegen en in Dinkelland Benno Brand.

Visscher
Edgar Visscher is op dit moment fractievoorzitter voor de VVD in de Oldenzaalse gemeenteraad. De 41-jarige politicus is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als marketing manager bij het Oldenzaalse bedrijf Parker Hannifin. In 2014 was hij eveneens lijsttrekker, waardoor het logisch was om hem ook nu weer deze verantwoordelijkheid te geven. Dit is een stukje stabiliteit, in een tijd waar de VVD dit niet echt lijkt te hebben.

Samenwerking
De fracties trekken meer samen op richting de gemeenteraadsverkiezingen, een aanpak die ook bij andere verkiezingen al een goed effect had op de promotionele activiteiten.