Afbeelding
Foto:

Airco-comfort dankzij
Auto Bleeker Oldenzaal

OLDENZAAL - De eerste warme dagen van 2017 zijn al weer een feit. Afgelopen week steeg de temperatuur in Twente naar zomerse waarden. Een goed functionerende airconditioning maakt het autorijden dan bijzonder aangenaam.

Een airconditioning-systeem in een auto heeft echter wel enig periodiek onderhoud nodig. Bij Auto Bleeker aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal bent u ook hiervoor aan het juiste adres.

Erkend station
Auto Bleeker Oldenzaal is een erkend airco controle station, naast de vele andere onderhoudswerkzaamheden die zij uit kunnen voeren. Zoals de ZomerCheck, waarmee de auto op vele punten nagelopen zal worden voor een veilige vakantie. De medewerkers van Auto Bleeker beschikken over de benodigde F-gassen certificering, een recente verplichting voor bedrijven die met koelgassen werken. Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving kan en mag niet ieder bedrijf zomaar aan de slag met deze gassen; dit moet op een verantwoorde manier gebeuren voor mens en milieu. De certificering garandeert een veilige en verantwoorde vervanging van de koelgassen in uw airconditioning en het aanverwante onderhoud.

Wanneer?
Het is verstandig om de airco regelmatig na te laten kijken; het liefst eens per jaar. Echt onderhoud is volgens de ANWB eens per vijf jaar nodig. Hierbij maakt het weinig uit of je de airco veel of weinig gebruikt; onderhoud is belangrijk om latere dure reparaties te voorkomen. Maak op tijd een afspraak om het onderhoud uit te laten voeren. Bel hiervoor met Auto Bleeker Oldenzaal op 0541-531 990 of kijk op: www.bleekergroep.nl/oldenzaal