Afbeelding
Foto:

Van ruwe steen tot diamant

HENGELO - We staan er niet echt bij stil, maar een auto krijgt dagelijks veel te verduren. Of het nu gaat om regenval, veel zon, bladval in de herfst, zoutresten in de winter... af en toe kan uw auto wel eens wat liefdevolle zorg gebruiken.

Bij Diamond Carcleaning in Hengelo is uw auto in goede handen. We ontmoeten eigenaar Mehmet Isik op zijn nieuwe locatie aan de Waarbekenweg 103 in Hengelo. Een nieuw bedrijf, maar wel met veel ervaring: Isik begon tien jaar geleden met de schoonmaak van auto's onder de naam Prima Carcleaning.

Professioneel
Diamond Carcleaning biedt diensten aan voor zowel de particulier als grotere autobedrijven. Dit begint bij een wasbeurt en stofzuigen voor 30 euro. Naar wens kan de auto gepoetst worden, het interieur grondig gereinigd worden, velgen en wieldoppen eventueel spuiten en nog veel meer. Het volledig showroomklaar maken van een auto kost dan circa 140 euro. Een grote mate van technische kennis en ervaring garandeert een uitmuntend resultaat, zowel binnen als buiten. Een auto is een plek waar we leven, maar dit gaat wel gepaard met geurtjes. Gelukkig hoeft u niet te leren leven met die geur van natte hond of oude sigaretten. Door middel van een high-tech ozonapparaat wordt de geur afgebroken en echt verwijderd. Dit is ook aangenamer voor de auto dan traditionele methodes zoals een stoomapparaat, wat minder geschikt is voor leer.

Kom langs
Diamond Carcleaning is gevestigd aan de Waarbekenweg 103 in Hengelo. Maandag tot en met vrijdag bent u welkom van 09.00 tot 17.00 uur, zaterdag op afspraak. Bel hiervoor met: 06-12 12 75 44