Afbeelding
Foto:

Culinair genieten
bij Carelshaven

DELDEN - In de mooie natuur van het landgoed Twickel bij Delden ligt het statige Hotel en Restaurant Carelshaven. Culinair genieten op topniveau met een bijzonder mooie sfeer staat hier centraal.

Hotel en Restaurant Carelshaven is gevestigd aan de Hengelosestraat 30 in Delden. Dit is op 5 minuten afstand van Delden, 10 minuten van Enschede en Hengelo. Het restaurant staat bekend om de hoogstaande culinaire ervaring. Zo is het één van de vijftien restaurants die samen Twente Culinair vormen. Een liefde voor koken is de verbindende factor tussen deze Twentse toprestaurants waar écht genieten centraal staat.

Vernieuwing
Carelshaven heeft een uitgebreide menukaart die ook regelmatig een vernieuwing ondergaat. Naast de vele klassieke gerechten die niet mogen ontbreken zoals kalfslever en zwezerik is er ook ruimte voor nieuwe, innovatieve gerechten die aansluiten op het seizoen. Het restaurant beschikt ook over een zeer uitgebreide wijnselectie van 175 wijnen die passen bij ieder gerecht. De sfeer is uitmuntend, met onder meer live muziek op de zaterdag in het restaurant.

Verrassing
Een bijzondere aanrader is het 4-gangen verrassingsmenu op zondag voor 29,50 euro. Reserveren is hiervoor gewenst; dit kan via www.carelshaven.nl. Zo kan hierbij rekening gehouden met specifieke dieetwensen of allergieën. Naar wens is er veel mogelijk bij Hotel en Restaurant Carelshaven, zoals een privé-diner in de Gelagkamer of een besloten wijnproeverij in de kelder.

Ambachtelijk
Een goede maaltijd is meer dan alleen smaakvol. De manier van bereiding en de zorg die gaat in de keuze van ingrediënten is zeker bepalend voor het eindresultaat. Carelshaven is lid van het prestigieuze Euro-Toques, waar de ambachtelijke bereiding centraal staat. Zo gebruikt het restaurant producten van lokale leveranciers en het eigen landgoed.

Lunch en meer
U bent dagelijks welkom voor de lunch van 12.00 tot 15.30 uur. Het is ook mogelijk om dan een high tea te reserveren. Deze zijn ook uitermate geschikt voor groepen zoals een familiefeest.

Kom langs
Hotel en restaurant Carelshaven is gevestigd aan de Hengelosestraat 30, 7491 BR Delden. Kijk voor meer informatie op: www.carelshaven.nl