Afbeelding
Foto:

Berghuizen in Beweging op 9 juli

OLDENZAAL - De inwoners van de Oldenzaalse wijk Zuid-Berghuizen maken zich al weer op voor het jaarlijkse buurtfeest. Naar goed gebruik wordt ook dit jaar weer Berghuizen in Beweging gehouden.

Dit wordt natuurlijk weer gehouden in en om Park Stakenkamp en de boerderij Stakenboer; dit jaar op zondag 9 juli. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen weer van harte welkom voor het gezellige programma. Er is weer volop muziek, vele kraampjes en natuurlijk volop vertier voor de jeugd. Ook weer diverse lokale organisaties in de wijk haken aan bij deze festiviteiten. Het feest staat ook bekend om het meer multiculturele karakter. Hiervoor won de organisatie in 2012 al de Couleur Locale, een diversiteitsprijs.

Sport en talent
Ook het sportieve deel mag natuurlijk niet ontbreken onder de noemer Berghuizen in Beweging. Voor kinderen van de basisschool van 5 tot 12 jaar is er de talentenjacht Little Big Nine. Kinderen kunnen hier hun zang- of danstalent laten zien waarmee natuurlijk weer leuke prijzen te winnen zijn. Wie mee wil doen moet voor 1 juni zich opgeven via berghuizeninbeweging@gmail.com. Natuurlijk komt ook de inwendige mens ruim aan bod. Op het terras kunnen bezoekers genieten van een hapje en drankje en er is een groot aanbod van streekproducten.

Vrijwilligers
Om voor een gezellige en succesvolle dag te zorgen hebben we van 8.00-11.00 en 17.00-19.00 vrijwilligers nodig die willen helpen met opbouwen, afbouwen en versieren. Wilt u ons meehelpen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de werkgroep Berghuizen in Beweging, Esra Callar via telefoonnummer 0541-571414.